Återupplev Vico's Seminarium 23 okt 2014

Bryggarsalen

2014-10-23 Vico seminarium

Den 23 oktober 2014 genomförde vi ett mycket lyckat seminarium. Sällan har vi fått så fina komplemanger kring våra event som detta. Vissa utrycker att de varit på massor av "BIM event", men att detta var det bästa de sätt, någonsin! Det gläder oss mycket då vi arbetar hårt med både innehåll och att konkret visa nyttan med Vico Office och 2D, 3D, 4D och 5D BIM.


För dig som inte hade möjligheten att närvara har vi filmat hela eventet så att du i lugn och ro kan uppleva ett axplock av vad som sades på seminariet. Det gäller naturligtvis även dig som var på plats, ibland kan det finnas intresse att se och höra något på nytt, eller visa någon kollega.


OBS - Klicka på bilderna nedan så spelas filmerna upp i större format. Mycket nöje!


WSP & Logistik

WSP & BIM

Projektledarhuset & 5D BIM

WSP_Jonas
Jonas Thörnqvist berättar om hur WSP använder Vico Office och platsbaserad tidplanering och når häpnande resultat bla 17% kortare tidplan, 50% mindre material hantering och 80 färre transporter!
WSP_Fredric
Fredric Jacobson berättar om möjligheter och förvätningarna som marknaden har på BIM utifrån en undersökning som WSP har beställt.
Proj_Peter
Peter Dufvenberg berättar om nyttan av 5D BIM i sina projekt på Projektledarhuset. Peter använder Vico Office i tidiga skeden för att följa och styra tidplan och budget.LINK & 3D för 5D

LINK & BIM


LINK_Linn
Linn är BIM ansvarig på LINK och berättar om vad, hur och varför man använder BIM!
LINK_Linus
Linus berättar om hur man skapar 3D modeller för 5D med Vico Office.