Vico Office

Integrerar 2D, 3D, 4D 5D BIM

Vico Office är världens enda system som låter dig integrera 2D ritningar, 3D modeller för att samordna, platsindela, mängda, kalkylera och planera i ett och samma gränssnitt!. Kunderna som börjar implementera ser mycket stora vinster i effektviare arbete, högre kvalitet och möjligheten att fokusera på värdeskapande arbetsuppgifter. Det mycket enkla gränssnittet, som vi översättat till svenska, gör att du snabbt kommer igång och blir produktiv. Du kan fritt kombinera ett traditionellt arbete med att mängda och kalkylera från ritningar till att maximera kraften och integrera/återanvända 3D/BIM-modeller i ditt arbete.
 

Vico Office utvecklas av Trimble och optimeras hela tiden utifrån verkliga projekt och kundernas höga krav på nutidens arbetsprocess med framtidens teknik med mjukvaror. Trimble utvecklar och distribuerar även Tekla, SketchUp, Prolog mfl över hela världen. Vico Sweden är ensam distributör av Vico Office på den Svenska och Norska marknaden.
 

Vico Office är uppdelat i olika moduler vilket gör implementeringen mer flexibel och mer ekonomisk samt underlättar en implementering. 

 
Vico Office dimensionerna
  • 2D BIM = ritningar, mängdavtagning och rapporter
  • 3D BIM = mängdning, kollisionskontroller och platsindelning
  • 4D BIM = planering, inköp och logistik
  • 5D BIM = kalkyl, budget och kostnadsanalyser
5Dkoncept_liten
 

Så här går det till - Vico Office på 20 minuter

Filmen ovan visar kortfattat hur de olika modulerna fungerar och du ser snabbt kraften i ett integrerat arbetsflöde där det du skapar kan återanvändas i alla kommande arbetsmoment, du behöver bara "mängda en gång".

 

Ta steget du med och upplev ett dramatiskt bättre arbetsflöde med Vico Office! Kontakta oss gärna för mer information eller fyll i formuläret nedan.

 

Vänligen kontakta mig för mer information