Förändringar i våra planeringsverktyg

control

Vico Control - utgår

För att förbereda våra användare på den senaste tekniken och för att ta ett närmare steg i en fullt integrerad lösning genomför vi en förändring gällande våra planeringsverktyg. Detta innebär att om du har tillgång till en 3D-modell, kan du nu skapa en sk 4D-Simulering av ditt projekt med den integrerade tidsplanen. Detta kräver flera moduler och vi har skapat en arbetsprocess för detta, kontakta oss för mer information.


Vico Control Plan blir Vico Schedule Planner

Vårt mycket populära och omtykta Vico Control utgår och ersätts med Vico Schedule Planner. För er som fortfarande arbetar i Vico Control projekt skall ni känna till att er licens fungerar för båda versionerna av planeringsverktyget. Vico Schedule Planner är exakt samma verktyg som Vico Controll men vidare utvecklad för att integreras med Vico Office. Nu skapar du projekten i Vico Office Client och arbetar vidare i Vico Schedule Planner.


Vico Control Plan & Control blir Vico Production Controller

Detta är en liknande förändring som med produkten ovan men berör alltså vår modul för uppföljning av tidsplaner samt att inköp (precurement) nu är tillbaka!


Om ni har frågor tveka inte att kontakta oss info@vicosoftware.se