Vi hjälper dig att ta rätt beslut

5DMatare2

Seriös Utvärdering

Fler och fler kommer igång med BIM (Byggnadsinformationsmodellering) och ser behovet av förbättrade och integrerade verktyg gällande mängdning, tidsplanering och kalkylering. Vico Office är det självklara valet för många. För att på bästa sätt kunna utvärdera och pröva Vico Office erbjuder Vico en sk "Seriös Utvärdering". Denna utvärdering innehåller lån av mjukvaror i 30 dagar, stöd och introduktion till Vico Office, det du investerar i är kompetens i form av kurs.


Då det är många som utvärderar Vico’s lösningar är det av viktigt för Vico att förstå utvärderingsprocessen och vilka bedömningskriterier kunden använder i utvärderingen. Det är viktigt att ett nära samarbete etableras tillsammans med Vico för att på bästa sätt kunna stötta och hjälpa genom utvärderingsprocessen. 


Det är viktigt att ni gör en helhjärtad utvärdering och följer Vico’s råd och rekommendationer. Det är också av yttersta vikt att kunden tar kontakt med expert eller rådgivare från Vico gällande stöd, support och tester.


Anmäl ditt intresse nedan: