Framtidssäkra din kompetens, kom igång med Vico Office!

Studenter

Vico Office för studenter

Vi värnar om dig som student, du är framtidens arbetskraft och du kommer att behövas för att underlätta och hjälpa byggindustrin att utvecklas och effektiviseras genom att på ett smartare sätt använda datorn som hjälpmedel i byggindustrin.


Självstudier / instruktionsfilmer
Vi önskar att du får möjligheten att lära dig Vico Office i din skola. Tyvärr är så inte alltid fallet. Därför har vi lanserat en kursportal med On Demand Kurser där du med självstudie filmer kan lära dig Vico Office olika delar. Registrera dig för en licens nedan och vi bjuder in dig till portalen.


Filmen ovan ger dig en introduktion till varför Vico Office utveckals, vi beskriver de utmaningar vi har i byggindustrin och presenterar kortfattat Vico Office konceptet.


Gratis student- och lärarlicenser

Vi erbjuder gratis studentlicenser till dig som studerar och för er lärare. Dessa licenser gäller i 12 månader och måste förnyas varje år. Det finns inga begräsningar i funktionallitet utan det är en komplett version av Vico Office.


OBS: Ni får en s.k. NFR-licens (not for resale), och får inte på något sätt nyttjas i kommersiella syften.


Fyll i formuläret nedan så beställer vi en Vico Office licens till dig. Notera att det kan ta några dagar innan ni får ett mail med din egna licens.