Välkommen till kontinuerligt lärnade!

Vico On Demand Kurser!

Vi tror på kontinuerligt lärande där du själv kan lära dig mer och repitera när det passar dig. Vi vet att det är svårt att minnas allt efter att man gått en kurs, hur var det nu, hur skulle jag göra. Har det dessutom gått några veckor eller månader så blir det ännu svårare. Samtidigt utvecklas produkterna med en hög hastighet och det kan vara svårt att hänga med på alla nya funktioner.


Lyssna på filmen nedan så förstår du vad vi menar.Därför har vi lanserat ett nytt sätt att lära sig som vi kallar för On Demand Kurser! Vi tror att det löser dessa delar av problem och stöttar dig att fortsätta att utvecklas, när det passar dig. Samtidigt har vi lagt in frågor som gör att vi kan se om vi missar att lära ut något och om vi skall förbättra våra kurser.


Hur går det till?

Vi har gjort en film som beskriver hur det fungerar att beställa och använda våra On Demand Kurser.OBS: Utbudet av kurser samt innehåll kommer att förbättras och kompletteras kontinuerligt så återkom gärna kontinuerligt för att veta att du håller dig uppdaterad.
Hur ser upplägget ut?

Nedan beskriver vi övergripande om hur kurserna är upplaggda och ungefär vad de kommer att kosta. Kontrollera gärna priser och kursutbud kontinerligt och om vi har någon kampanj så glöm inte att ange den vid beställning. Kontakta oss för priser.
 
 

1.  Repetitionskurser

Dessa kräver att man gått en fysisk kurs hos oss först. Fokus är repetition och fördjupning av de fysiska kurserna. T.ex kommer vi visa hur man publicerar/importerar från alla plattformar medans vi på kursen endast hinner med att visa en. Dessa delar vi upp i olika delar för att det skall bli enklare att bara köpa en del om man så önskar, t.ex 2D mängdavtagning.

Repetitionskurser


 

 


2. Kurspaket/Portfolio

 

Ett kurspaket kan bestå av flera olika kurser t.ex kan vi göra ett paket av 2D mängdning, 3D mängdning och kalkylering i Vico Office. Kurspaketen varierar i pris då antalet kurser i paketen kan variera.

Protfolio

 

3. Specialkurser

Dessa kurser finns bara som On Demand Kurser. Det kan vara specialkurser så som Report Designer, Krav & Kontroll eller nya moduler så som Work Package Manager.

Specialkurser

 

4. Övriga kurser

Vi kommer troligtvis även lansera andra typer av kurser. T.ex uppgraderingskurser för att användaren skall kunna hänga med i utvecklingen mellan varje release, kontinuerligt lärande. Dessa kommer vi att prissätta vid lansering.


Priset för dessa kurser kommer att variera.

ovrigaKurser


 


Vill du köpa en kurs? Klicka här!


Företagslösningar

Det finns även möjlighet för er som kund att på sikt skapa en egen plattform där alla våra kurser finns för er med er logo och ni kan kompletterar med egna filmer om hur ni implementerar t.ex Vico Office och vad som är viktigt att tänka på så som kalkylering, kravställande på BIM mm som internkurser just för er. Hör av dig om detta är intressant.


Större inköp

Det är möjligt att köpa in en större mängdkurser direkt. Ni kanske anser att alla som går en fysisk kurs hos oss skall få tillgång till On Demand Repetitionskurserna. Då kan vi arrangera ett upplägg tillsammans med er. Ni kanske önskar få kurserna fakturerade eller hitta ett anpassat upplägg för just er? Kontakta oss så kanske vi kan lösa detta.


Om ni köper ett stort antal kurser så kan vi skapa sk "klippkort" så att era anställda fritt kan köpa kurser utan fakturering utan det räcker med en registrering. Sedan avräknas kurserna som ni köpt in.


Några regler:

Vi kommer inte acceptera att man ”delar” en inlogging med en kollega och om det inträffar kommer vi att stänga ner kontot och inga pengar återbetalas. Dock kan varje användare logga in på olika datorer/enheter helt fritt för ett flexibelt användande men inloggningen är personlig.

 

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse så återkommer vi

Registrera dig nedan, OBS: tipsa dina kollegor!