Vi hjälper dig ställa rätt krav i upphandlingen

Analys-3D-modell

Kravställande

Vi delar gärna med oss av vår kompetens för att förbättra chanserna för dig att också lyckas. 


Varför?
Du vill komma igång och använda kraften i 5D så snabbt som möjligt. Det är också viktigt att det utgör minimala störningar och lägsta risk. Vico hjälper er att hitta en klok nivå med rätt struktur och gemensam målbild. Vico har ett stort utbud av verktyg, kurser och tjänster. Allt för att vi på bästa sätt skall kunna hjälpa just dig.

Vi lägger tillsammans upp strategi, budget, målbild, fokusområden, avstämningar mm. Allt för att minska riskerna och maximera avkastningen i projektet.

Upphandlingen
För att handla upp projektörer eller byggentreprenörer kan det krävas ny kompetens och vidgad förståelse för hur ett 5D projekt skall drivas. Vico hjälper er att ställa rätt krav vid rätt tillfälle för att få maximal avkastning. Vico erbjuder också en certifering av projektörer vilken vi starkt rekommenderar för att minska riskerna i ett 5D projekt.

Cadmanualen
För att 3D/BIM modellerna skall fungera bra i en 5D process hjälper vi gärna till att ge tips och råd om hur er nuvarade cadmanual och hur den kan justeras för upphandlingen. Det som dock är ännu mera viktigt är att kontrollera att rätt nivå upprätthålls i projektet. Detta kan säkerställas med Vico's projektstöd och certifiering.


Kontakta oss för mer information