Vico Office Certifiering ger högre kvalitet och ökad förståelse i 5D projekten

ArchiCAD_Revit

Högre kvalitet i projekten

Hur vet du vilken kvalitet och vilken nivå projektörer och byggentreprenörer håller gällande projektering och produktion? Det är mycket svårt att veta men av yttersta vikt när ni arbetar med digitalaprocesser i byggindustrin.

Denna certifiering hjälper dig att veta vilken kompetens som finns i ditt projekt. Det är ytterst viktigt då det går att skapa information på mycket olika sätt och alla sätt och metoder är inte användbara för att genomföra ett lyckat 5D-projekt. Vico rekommenerar att alla konsulter och byggentreprenörer som deltar med information eller 3D-modeller är certifierade, detta för att hålla en korrekt nivå och med rätt struktur och process. Det leder till en maximering av resurser och maximal utdelning i projektet.

Graphisoft Sverige
Graphisoft är ensamma distributörer av ArchiCAD på svenska markanden och är en själklar partner gällande Vico Office certifering för ArchiCAD.

Marknadsföra, lokalisera och sälja ArchiCAD med tillhörande program till den svenska marknaden. Byggbranschen med fokus på de som designar byggnader är vår målgrupp. Genom vår kunskap och vårt engagemang erbjuder vi förstklassig utbildning, konsultation och support.

Läs mer på www.graphisoft.se
Graphisoft

AEC

AEC är experter inom Autodesk produkter och är Vico's utvalda partner gällande Autodesks plattform.

Engagemang, stöd och samordning mot gemensamma mål – Det vill vi på AEC leverera till dig som kund. Hos oss finner du specialister som kan stötta dig genom alla projektfaser, som hjälper dig höja kompetensen och jobba smartare. Genom våra nätverk får du tillgång till ännu fler specialister, som tillsammans kan ge dig ännu bättre service.

Läs mer på www.aec.se
AECSå här går det till steg för steg
Nedan beskrivs hur du kan gå till väga för att bli Vico Office Certiferiad projektör.

Steg 1 - Gå kursen
Vico Software utformar tillsammans med flertalet partner på Svenska marknaden en kurs och ett praktiskt prov där ibland Graphisoft för ArchiCAD och AEC för Revit

Steg 2 - Genomför provet
Du kommer få underlag för ett praktiskt prov från din cad-leverantör (inte från Vico) där du får uppgifen att skapa en 3D modell i ditt cadverktyg som sedan granskas i nästa skede.

Steg 3 - Ansök om en Vico Certifiering
Nedan fyller du i dina uppgifter för att ansöka om att få bli Vico Certifierad. Det krävs inte att du har gått några speciella kurser utan ansökan kan göras av alla. Att söka för att bli Vico Certifierad kostar 2.500 kr/person + moms och du kan max genomföra 5 st tester för den kostnaden.

Steg 4 - Modellen granskas
Nästa steg är att Vico får ta del av den skapade modellen som sedan granskas av Vico. Om du blir godkänd och håller den höga nivå som krävs kommer du att bli Vico Certifierad för gällande version av Vico Office och motsvarande cadverktyg. Du erhåller också en logo som du fritt får använda dig av på hemsidor, i CV mm.

Övrigt
För nya versioner av Vico Office kan nya prover genomföras för att hålla sig uppdaterad. Då ansöker du om att få bli uppgraderad och skapar provet på nytt. Uppdateringen kostar 1.250 kr/person + moms. Även denna ansökan sker via formuläret nedan och notera att det gäller en uppgradering.

Fyll i ansökan nedan så tar vi kontakt med dig.