2016-08-31

Viktig Vico Office Information


Bäste Vico Office användare, 
Med vår ständiga strävan att optimera prestandan och säkerställa din dataintegritet kommer följande ändringar göras i nästa upplaga av Vico Office;

32-bit versioner av Windows kommer inte längre att stödjas. Detta möjliggör för oss att fokusera på 64-bit versioner av Windows, som är bättre utrustade för att behandla minneskrävande bilder i Vico Office.

För att på bästa sätt förbereda inför denna förändring: vänligen flytta alla dina Vico Office installationer till 64-bit operativsystem.

Projekt som skapats i versioner tidigare än R5 kommer inte längre att stödjas.
Under de senaste versionerna har många förbättringar gjorts i våra kvantifieringsalgoritmer och evolutionsprocessen. Anledningen till att vi går igenom med denna förändring är för att säkerställa att samtliga användare drar nytta av dessa förbättringar.

För att förbereda inför denna förändring måste användare uppgradera samtliga projekt till en senare version av Vico Office; R5.3 rekommenderas som den aktuella versionen. Projekt som inte uppgraderas kommer inte längre kunna packas upp eller användas av ”Jämför & Uppdatera”-verktyget.

Notera dock att denna förändring inte kommer att påverka äldre versioner av fristående Schedule Planner filer (.dpp). Däremot påverkar detta filer som skapats inom det integrerade arbetsflödet i Vico Office R3 eller R4. För att motverka detta – uppgradera projektet till en aktuell version av Vico Office.

Dessa förändringar kommer att släppas senare under 2016. Vänligen förbered därefter!
Med vänlig hälsning,
Vico Sweden, IT-support
E-post: support@vicosoftware.se