Vico Office 3D, 4D och 5D-BIM i ett verktyg

VicoOffice5D

Vico Office - integrerad 5D-BIM

Vico utvecklar verktyg och processer för alla inblandade i ett byggprojekt, så som byggentreprenörer, beställare, projektledare, projektörer mfl.

Vad är Vico Office?
Vi har valt att skapa en integrerad lösning som ger dig bättre kontroll och förbättrad kommunikation. Istället för att använda många olika verktyg för att hantera 3D-modeller, kollisionskontroller, mängder, kalkyler, tidsplanering, 4D-simuleringar mm så har vi skapat en plattform. 

3D-modellerna hämtas från marknadens ledande cad-verktyg och bekläs sedan med tid (4D) och kostnader (5D). Du kan snabbt analysera ditt byggprojekt gällande tid och kostnader. Pröva alternativa design- och produktionslösningar och se resultatet direkt. Detta kallar vi för produktionsoptimering. Med Vico Office har du alltid en 3D-modell som du kan analysera resultatet mot (du kan även komplettera manuellt med ev information som inte finns i 3D-modellen). Vico Office utvecklas och optimeras hela tiden utifrån verkliga projekt och våra kunders höga krav på verktygen.

Vårt team på Vico är specialister inom 5D-BIM och hjälper dig igång på det sätt som passar dig bäst, tveka inte att kontakta oss.

Ta dig 5 minuter och lyssna på filmen till höger eller lär dig mer genom att läsa mer om varje modul till vänster. 

Du kan också ladda ner en A3-folder som beskriver vårt koncept.

5:30 min 5D på 5 Min
Film: 5:30 min 5D på 5 Min

Kort introduktion till varför och hur 5D-BIM behövs för byggindustrin. Kortfattat visar vi konceptet och den integrerade lösningen.