Nu är den här, Vico Office 6.0!

Vico-Office-på-Surface-Pro-3

2017-01-18 Lansering VO 6.0

Vi är stolta att kunna meddela att Vico Office 6.0 är lanserad. Fokus vid utvecklingen av denna version har varit baserad på förfrågningar från er Vico Office användare. Du får nu mer tillgång till mer data och betydligt mer kontroll på hur informationen från 3D/BIM modellerna hanteras.


Vico Office 6.0 medför en stor "mängd" nya funktioner för bland annat Takeoff Manager. Ett nytt arbetssätt för mängdavtagning har utvecklats, som möjliggör enklare och effektivare mängdavtagning. Du får ta del av ett flertal nya funktioner som möjliggör ett flexibelt, skräddarsytt arbetsflöde. Bland annat;


  • Läser samtliga parametrar från CAD-programmen och IFC filerna.
  • Gruppering av parametrar för att organisera mängder effektivare.
  • Utökad flexibilitet vid hantering av mängder.
  • Import av ritningar kan nu prioriteras och göras i bakgrunden, vilket möjliggör för användaren att genast påbörja arbetet med PDF:erna utan att vänta.
  • Mycket mer


Den 18/1, mellan 09:00-11:30 har vi därmed planerat in ett lanseringsevent, där vi kommer visa och berätta om förbättringarna som Vico Office 6.0 medför. Det finns två former av deltagande inför detta event;

  • Fysiskt seminarium: Vico Office användare är välkomna till Vico´s kontor i Solna för att ta del av nyheterna och delta i diskussioner. Registrering görs nedan. OBS: Då det endast finns 30 platser att tillgå gäller först till kvarn. Studenter är välkomna i mån av plats.


  • Webinarium: Lanseringen kommer även sändas online i form av ett webinarium. Detta alternativ är öppet för alla som vill ta del av nyheterna. Även Vico Office användare som inte har möjlighet att delta fysiskt är välkomna att ta del av detta. Registrering för webinariet görs här.


OBS: Då version 6.0 medför stora förändringar i Takeoff-manager avråder vi er från att uppdatera innan ni fått en inblick kring dessa på vår lansering.