The Golden Path Vico 2016

sem2016

2016-11-22 Vico Seminarium

Den 22 November genomförde vi 2016-års upplaga av det årliga Vico Seminariet. Än en gång blev det väldigt lyckat. Stort tack till alla er som deltog och förgyllde dagen tillsammans med oss!


Inom kort kommer vi släppa inspelningen, där ni får möjlighet att återuppleva ett axplock från dagen.


Serneke

Daniel Norberg har mycket god förståelse om hur byggindustrin kan utvecklas med hjälp av BIM och VDC. Daniel jobbade tidigare på Veidekke och senast kommer han från Peab där han arbetat med dessa frågor. Idag har Daniel titeln Projekteringsledare & BIM-strateg och jobbar på Serneke Bygg Öst, som även dem valt att satsa på Vico Office. Daniel kommer att berätta om sina visioner och erfarenheter kring Vico Office.

Daniel


Box Bygg

Box Bygg ställer upp med flera talare på Vico seminariet. Stina Möller har stor erfarenhet när det kommer till BIM, VDC och Flowline tidplanering. Stina har även ett nära samarbete med Standford sedan många år. Stina Möller är idag affärsutvecklare och en av grundarna på Box Bygg. Stina kommer att berätta om sina tankar kring 4D & 5D BIM samt ge oss en inblick kring visionen om hur Box Bygg kommer arbeta med detta i framtiden.

Adam Goczkowski, VDC-ingenjör på Box Bygg, arbetar aktivt med implementeringen av BIM och VDC i Box Byggs byggprojekt. Adam kommer ge oss en inblick kring deras arbetssätt och tillämpning av Schedule Planner i bygg projekten, samt berätta hur detta förbättrar och effektiviserar Box Byggs byggprojekt.

Håkan Tegesjö (fd Olsson). Håkan har tidigare arbetat på Forsen Projekt som produktionschef, och är idag projekteringsledare på Box Bygg. Håkan arbetar aktivt i Nykvarn Projektet och kommer ge oss en inblick i projekteringen.

stina